Pinkove Zvezdice

Dečak Marko Bošnjak raspametio kako otpevao!


RASPAMETIO ŽIRI NA SVOJ ROĐENDAN: Zbog malog Marka su se SVI naježili, a on nije ni slutio da ga čeka IZNENAĐENJE! (VIDEO)
Marko Bošnjak je prvo po običaju fascinirao ceo studio „Leninom pesmom“, a na kraju je usledilo nešto što je njega obradovalo

Marko Bošnjak

Foto: TV Pink

Beskrajno talentovani i simpatični Marko Bošnjak (11) iz Prozora prošao je u šesti krug takmičenja “Pinkove zvezdice” te je na korak bliže samom vrhu. I u novoj epizodi je uspeo da osvoji žiri i publiku, a na kraju je dobio i rođendansku čestitku.

Marko je otpevao pesmu njegove vršnjakinje Lene Stamenković, zvezde prethodne sezone “Pinkovih zvezdica” i već prvim stihovima osvojio svih pet glasova žirija.

– Ti si pevač sa vedrim glasom. To je desetka, ne petica. Imaš kontrolu glasa, koja je umela mene da naježi – rekao je Hari, dok je Leontina dodala: “Kao neki vatromet da je bio“.

Vidite li već malog Marka u finalu Pinkovih zvezdica?

Mada je mali Marko na kraju otpevao “Na nama ostaje sve”, umesto “Na nama ostaje svet”, Leontina je sa osmehom konstatovala da na njemu ostaje svet, zaista. Na kraju, svi su mu čestitali rođendan, a Marijana je dečaku uručila nagradni vaučer od produkcije.

Poslušajte “Leninu pesmu” u izvedbi Marka Bošnjaka:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker