Muzički Šou Takmičenje

Žiri pevao sevdalinku u emisiji (SNIMAK)


Žiri Pinkovih zvezda je zajedno sa Milanom Kalinićem večeras, osim ocenjivanja takmičara, publici i gledaocima priredio i malo iznenađenje, i to – muzičko.

Sevdalinka

Naime, Milanu je palo na pamet da upita Cecu Ražnatović za profesionalni savet, odnosno kako bi, iz njenog ugla, jedan od takmičara Nemanja Todorović trebalo da bira pesmu u baražu. „Misliš, da sam takmičar, a da ne pevam Cecine pesme? Pa da ti kažem nešto. Ja pevam i od drugih mojih kolega pesme“, odlučno je rekla Ceca, a potom nastavila: „Ja sam žensko, ne mogu njemu da savetujem nešto šta bi on trebalo da peva. On najbolje zna šta mu leži“, da bi se potom ubacio i Haris u konverzaciju. „Ja kada bih išao u baraž, ja bih pevao „Ja sam rođen u cvijeću livada“, rekao je i nastavio: „I to bih prošao glat. Pobio bih sve u baražu tamo!“. „Sto posto!“, sa sigurnšću je prokomentarisao pevač, naravno, sa dozom ironije u svom glasu aludirajući na Miroslava Ilića. Miroslav je, s druge strane, na Milanovo pitanje za komentar bio surovo iskren: „Šta bih ja pevao? Ja bih pevao… Pod uslovom da Bora Đorđević bude u žiriju, pevao bih „Muštuluk““, pa mu je Bora uzvratio: „Haha! Prošao bi! Ja bih pevao „Sejdefu majka buđaše“ ili tako nešto. „Tamburalo momče uz tamburu“…“, a Marina je bila odlučna i kratka: „Stani, stani Ibar vodo“.

Oduševljen Borinim izborom, Milan Kalinić ga je zamolio da navedenu pesmu izvede u nekoj od narednih emisija Pinkovih zvezda, a kako je Bora bio dobre volje, pesma se ubrzo zaorila studijom. Bori se ubrzo pridružio i Haris, a potom i ostali članovi žirija. Tokom izvođenja, Milan i Nemanja su se spustili, pokušavajući da imitiraju članove žirija u foteljama i stavili ruke na zamišljeni zeleni taster. Za kraj, Milan je poručio Nemanji: „Sve ti je jasno! Za ovo bi neki ljudi mnogo, mnogo platili“. Poslušajte i pogledajte kako je to zvučalo u emisiji:

Žiri Pinkovih Zvezda zapevao „Sejdefu majka buđaše“ – Pinkove zvezde 28.02.2015..

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker