Muzički Šou Takmičenje, Pinkove Zvezde

UŽIVO PINKOVE ZVEZDE 20 emisija – SNIMAK svih pesama (VIDEO SNIMAK)


Za prolazak u naredni krug bori se 20 kandidata od kojih samo njih 10 ima priliku za naredni stepenik u takmičenju
Pinkove zvezde foto: Printskrin

Svi pevački talenti Srbije, ali i regiona takmiče se u najpopularnijem šou programu „Pinkove zvezde“.

Ove nedelje je najviše sreće imalo ovih 7 kandidata i osvojilo svih 5 glasova: Jelena, Predrag, Milan, Andrijana, Pedja, Zenaida i Trivan.

Kao i u prethodnim emisijama i ovoga puta se za prolazak u naredni krug bori 20 kandidata od kojih samo njih 10 ima priliku za naredni stepenik takmičenja.

Žiri se potrudio da bude objektivan ali, kao i u svim prethodnim emisijama bilo je razlike u mišljenjima, pa i poneka prozivanja.

U baražu se takmičilo 13 takmičara a njih troje će dobiti šansu da nastave takmičenje.

Takmičari koji su prošli dalje u baražu su: Bogdan Jokić, Denis Alić i Ivana bogićević.

Sledeće subote pratite specijalnu emisiju, veliki baraž gde se bori 30 takmičara.

Tok takmičenja

23:41 Baraž!

13 kandidata se bore za 3 mesta u dalji krug takmičenja!

23:34 Triva Sevin se predstavio pesmom „Tražiću ljubav novu“ – 5 glasova

Vojvođansko ime pravo, zaključio je Milan. Neobična, prijatna boja. Uz malo više kontrole to će izuzetno da zvuči. Zato što je to posebna boja, iako znamo kako peva Tozovac, njegova interpretacija je jako interesantna, rekao je Haris. Bora se složio da vrlo prijatno zvuči.

Druga pesma je „Oprosti mi što te volim“

Ja bih ovo nazvao gospodsko pevanje, rekao je Milan. Retko smo imali prilike da čujemo ovakvu boju i ovakvog takmičara. Milan je pohvalio i “outfit” Trive, ali i Cece. Zaslužena petica, složili su se ostali.

23:25 Zenaida Đukić se predstavila pesmom „Zagrli me to i oprosti mi“ – 5 glasova

Svih pet! Milan je upitao takmičarku odakle je. “Iz Novog Pazara”, odgovorila je takmičarka sa širokim osmehom. “Bilo je odlično! Trema te je na dva tri mesta izbacila iz atmosfere, inače sjajno”, rekao je Miroslav. Složili su se svi ostali. Ceca prekorila Milana zbog toga što je grimasama dekoncentriše. “Izvini, to je zbog pojave, stajlinga, svega”, rekao je Milan, da bi se potom sakrio iza takmičarke.

Druga pesma je „Rijeka bez imena“

Opravdano. Sve što su nam Pazarci do sada donosili je opravdano! Druga pesma mnogo bolja nego prva, primetila je Marina. Melodijski opušteno, kako je njoj, to ne znam, dodao je Haris. “Srećan put do Pazara, živa bila”, dodao je Miroslav.

23:16 Mirko Jeremić se predstavio pesmom „Ti me varaš najbolje“ – 4 glasa

Haris je pružio “slamku spasa”, dajući svoj glas kao treći po redu. Ceca je uverena da je takmičar zabavnjak. Haris je pomislio i da ova Šabanova pesma vuče na pop.

Druga pesma je „Nju ne zaboravljam“

Bilo je dosta tanko, nije za svih pet po Marininom mišljenju. Fali još dosta toga. Miroslava je Bora nagovorio da mu bude četvrta podrška i ne kaje se zbog toga. Ceci se više svidelo drugo izvođenje. Ceca je uverena da je mogao i za više od četiri stolice, lepo izgleda, lepo peva. Haris se vratio na “brkicu iz publike” rekavši da je Miroslav otišao do brkice da đuska.

23:09 Lana Duduković se predstavila pesmom „Poželi sreću drugima“ – 3 glasa

Ima samo 16 godina. Korektno slatko i ima tremu, zaključila je Ceca. Sjajan metalni glas, ja to volim, čist, snažan glas, rekao je Haris. Bora je sasvim zadovoljan, pogotovo za 16 godina.

Druga pesma „Kao so u moru“

Fali malo sigurnosti, jos malo rada, primetila je Marina. “Biće od tebe nešto”, zaključila je ona. Miroslav je podržao istim rečima. Ceca je dodala da je Lana bila mnogo bolja u drugoj pesmi, u kojoj je bila i slobodnija. Odlično se snašla, smatra Ceca. Za više od tri stolice, kaže Bora. Haris se složio.

23:01 Pedja Vujić se predstavio pesmom „Kralj meraka“ – 5 glasova

Svih pet u prvoj pesmi  “Zaslužio je!” rekao je Miroslav. Svi su se složili sa Miroslavom. Ceca je odmah čula da imaju fenomenalnog pevača, pa je dala prvi glas.

Druga pesma je „Onaj tko te ljubi sretan je“

Milanu se čini da Ceca voli pesme Tonija Cetinskog. Kako je iz Boljevaca, onaj boljevčanin iz prethodne emisije je bio rođeni brat ovog takmičara. Talentovana familija, zaključio je Milan. “Ovo je ubedljivo najbolja petica. U ovoj branši se pokazao kao vrhunski. Sjajno je otpevao, pogotovo ovu drugu.” Rekao je Haris. Bori se toliko dopalo da je poželeo da čuje drugu pesmu.

22:57 Andrea Biro se predstavila pesmom „Pazi kome zavidiš“ – 3 glasa

Sasvim u redu, složile su se Ceca i Marina. Imponuje sigurnost u interpretaciji, kaže Bora.

Druga pesma je „Ja za ljubav neću moliti“

Video je Miroslav da gore stoje tri stolice, ali zahvaljujuci drugoj interpretaciji, sasvim zaslužene 3 stolice za Andreu. Siguran baraž, kaže Marina. Haris smatra da je bilo dosta korektno za tri stolice, ali za više, ne. Bora se složio sa Miroslavom, uz komentar: “Neverovatno, ali istinito”

22:50 Andrijana Radonjić se predstavila pesmom „Jedan život“ – 5 glasova

Devojka uopšte ne gleda prema žiriju, primetila je Ceca. I pod tremom, Miroslavu je njeno izvođenje bilo odlično i on joj drži palčeve za drugu. Bora misli da je i ona svesna gde je pogrešila. Doći će sve na svoje, smatra Bora.

Druga pesma je „Ginem“

Haris se podigao u poslednjem trenutku, dok je ruka Miroslava Ilića bila na crvenom dugmetu. Milan je preporučio Miroslavu da posluša glas publike koja je u glas vikala: “Ne!”

22:40 Milan Nedeljković se predstavio pesmom „Anđeo čuvar“ – 5 glasova

“Svi mi znamo kako je Saša Matić otpevao ovo, ali ti si ovo izveo na svoj način, bravo”, poručila mu je Ceca. Miroslav je primetio da takmičar želi da bude popularan pop pevač, a i ovu pesmu je izveo na pop način. Harisu su ponovo zasmetali krajevi, koje je takmičar kratio.

Druga pesma je „Kako posle nas“

Pored svih pet, dobio je i aplauze žirija i ovacije publike.
“Ja sam oduševljena, tako ima sladak triler na pravom mestu. Emociju fenomenalnu. Uživala sam sve vreme. I to si pevao pesme dva vrlo specifična pevača, koji imaju specifične boje, toplinu emociju, a ti si to izveo na svoj način! Svaka čast!”, rekla je Ceca. I Marina je oduševljena. Haris je ostao pri svoj komentaru iz prve pesme.

22:31 Predrag Uskoković se predstavio pesmom „Potražiću oči nešto zelenije“ – 5 glasova

Posle dužeg vremena, posle prve pesme imamo četiri stolice, primetio je Milan. Ovo je navelo i petu stolicu da se podigne, Haris. Za sada imas klimavu peticu, rekao je Haris.Ima iskustvo, zdravo pevanje, odličan glas. “Što se mene tiče, ti već imaš pet od mene”, rekla je Ceca.

Druga pesma je „Hitno“

Uspeo je da kupi publiku! Miroslav je rekao “Jedan od retkih kandidata koji je briljirao i u prvoj i u drugoj pesmi, ali moram da kažem da je mene sve vreme tako zabavljao onaj fini gospodin tamo brka”, rekao je Miroslav, pokazavši na čoveka sa brkovima u publici. Ovo je klasičan znak da članovi žirija pomno slušaju kandidate, dok Miroslav gleda brkicu kako igra. Odlično je bilo, prokomentarisao je Haris pevanje takmičara. Ceca je ostala dosledna svojoj najavi da će imati svih pet. Odlično pevanje, dodao je Bora.

22:25 Ivana Bogicević se predstavila pesmom „Zbog tebe“ – 4 glasa

Malo ljuljanja u ritmu, samo lagano u drugoj pesmi. I ostali članovi žirija su zatražili drugu pesmu.

Druga pesma je „Oro“

U refrenu, pred kraj, bila je deonica koja je zamalo i mene povukla, rekao je Miroslav. Ceca je skrenula pažnju Miroslavu da je Haris dirigovanjem pomogao takmičarki da se snađe u drugoj pesmi. Pri kraju je bilo stvarno dobro i to ju je podiglo, rekla je Marina. Ima materijala za doradu, veoma kvalitetan glas, kaže Ceca.

22:16 Jelena Tomić se predstavila pesmom „Ja te pesmom zovem“ –5 glasova

Ima neke elemente koje bi mogli proći, ali Harisa je potakla da nešto kaže. “Ako pevaš pesmu od Hanke Paldum, ako se pesma peva na jekavici, pevaj je tako. Gubi malo na težini pesme, ja bih to u originalu. Mislim da ne treba bežati od toga” Miroslav se podigao tokom Harisovog komentarisanja, kako bi dao podršku Harisu, jer je u pravu za ono što priča, rekao je Miroslav. Ceca bi želela da čuje drugu pesmu. Toplo, tačno prijatno za uši, rekao je Bora.

Druga pesma je „Čarobno jutro“

Bora aplaudira, Ceca aplaudira, Haris aplaudira i Miroslav aplaudira. I Miroslava je zadržala gore čvrsto ovim izvođenjem, i bila je jekavica. Haris je rekao da niko bolje nije otpevao ovu pesmu od nje. Marina nije sigurna u davanje svog glasa. Poverovala je Harisu, ali ne zna zašto je to učinila. U drugoj pesmi je pevanje bilo isuviše isforsirano, iskarikirano. Dve različite osobe na sceni, prethodna pesma i ova druga, to su dve ličnosti, rekla je Ceca. Njoj nije bilo jasno kako je otpevala drugu pesmu.

22:09 Bogdan Jokić se predstavio pesmom „Noći u Sibiru“ – 3 glasa

Ceca je namirisala “zabavnjaka”, i on kaže da je bila u pravu. I Milan je “namirisao” pravi rock.

Druga pesma je „23 prosinac“

Druga pesma je bolja u svakom slučaju od prve, ali nedovoljno da bi izazvala nešto. I Marini je nesto malo falilo da je “još onako protrese”. Haris je video dosta materijala, ali da je potrebno dosta rada. Bolja je bila druga pesma. Za pet nije sigurno, četiri bi dala neku satisfakciju. Moraće poraditi, ali materijal jeste sigurno, prokomentarisao je Haris. Desna strana žirija se ne slaže. Ceca smatra da ima odličan raspon glasa, a još bi bio bolji u improvizacijama i pevanju. Smatra da je zaslužio svih pet.

“Ja mislim da večeras dođe Zdravko Čolic i otpeva, ne bi dobio od Miroslava stolicu”, rekao je Bora.

21:58 Džanel Ploco se predstavio pesmom „Gas do daske“ – 4 glasa

Haris mu je zamerio jer nije prišao mestu za pevanje na sceni. Harisa je zanimalo odakle je Dzanel. Kada je čuo da je iz Sarajeva, uzviknuo je ajaooo. “Ajaoo, pa što me blamiraš, molim te. Pa hodi da te vide svi ljudi, pa da ti damo podršku. Čim si zapevao video sam da ima nešto, pa ti dali podršku”, rekao mu je Haris.

Druga pesma „Nikome ni reč“

Sasvim solidno, ali mislim da su sasvim dovoljne četiri stolice, rekao je Miroslav. Druga pesma, drugi deo druge pesme je bio fenomenalan, smatra Marina. Mislim da fali malo ukrasa, malo si kratak na krajevima, zamerio mu je Haris. Da malo produži krajeve i ubaci filter tamo, malo bolje da si sažvakao pesmu, završio je on. Ceca se za 7 meseci drugi put složila sa Miroslavom.

21:50 Goran Pastor se predstavio pesmom „Ti si me čekala“ – 4 glasa

U ovoj pesmi mora biti više šarma. Ako gledaš Tozovca kako peva, u ovoj pesmi mora biti više šarma. Ako je glas malo tanji, nema veze, rekao je Haris. Suviše nežno, složio se Bora. Skroz iseckano na parčiće, nije povezano, dobacio je Miroslav. Tri glasa u prvoj pesmi. Ima elemenata, ne može se duša grešiti, završio je Haris.

Druga pesma je „Misliću na tebe“

Ceca smatra da je bolje otpevao drugu pesmu i zaslužuje da prođe dalje, iz toga razloga. Ok je da ima 4 stolice, ali da se potrudi u baražu i sve još bolje izvede je njena preporuka. Marina se nije podigla jer je bila uverena da će se Miroslav svakako spustiti, ako se ona podigne. Složila se da je četvorka realna ocena. Bora je dodao da je druga pesma bila za nijansu sigurnija, što je dovoljno za baraž. Miroslav je Milanu obećao da će mu acapella otpevati deo svog hita “Polomiću čase od kristala”, Haris se odmah spustio. “Sad mi se više ne peva” rekao je Miroslav. On je upitao i Cecu da li bi zapevala za njega.

21:45 Srđan Ojdanić se predstavio pesmom „I tebe sam sit kafano“ – 3 glasa

Dugo nismo imali ovakvog ozbiljnog gospodina na sceni, rekao je Milan. Miroslav je upitan za komentar rekao: “Ja bih radije da čujem Brku”, misleći na Harisa. “Ja te glasiće ne čujem dok se ne proderu”, dodao je Haris. Bilo je veselo i korektno. Možda druga pesma pokaže nešto bolje, nastavio je on. Bora je primetio višegodišnje iskustvo u Srđanovom glasu.

Druga pesma je „Kopriva“

Miroslav se spustio. “Što se spustio?” upitao je Milan. “Takva vrsta muskarca”, poručio je Haris, ali se posle složio sa Miroslavom, da je zaslužio tri glasa. “Meni jeste za pet, i ovo što je uradio na kraju je delo pravog profesionalca”, gde je Srđan nastavio da peva i po zavrsetku matrice, kada je trebao da nastupi refren. “Svako ima svoje mišljenje, ništa mu ne bi falilo ni da je prošao sa pet, ali ko zna, zna. Pokazite se u barazu”. I Haris se, potom, donekle složio sa Cecom, da je zasluzio svih pet zbog kompletnog utiska.

21:36 Kristina Radosavljević se predstavila pesmom „Lepi moj“ – 3 glasa

Milan je dodao da, iako je dobila drugu šansu, u sledećoj će morati da se potrudi. Ceca i Miroslav su poželeli da čuju drugu pesmu. Bori su početak i kraj bili odlični, ali je sve ostalo bilo loše.

Druga pesma je „Da mogu“

Nije bilo ubedljivo, smatra Haris. Prva pesma preveliki zalogaj, u drugoj je popravila utisak, ali nije bila dovoljno. Možda je prezahtevna pesma, uvideo je Haris. Ceca misli da ona može mnogo bolje, jer je u prvoj pesmi pokazala baš to. Ceca ju je podsatkla da se potrudi u acapella delu i da otpeva.

21:26 Denis Alić se predstavio pesmom „Svako ima onog koga nema“ –3 glasa

Ne može Pazarac bez četiri stolice, dobacio je Milan. Miroslav je, iako je dao svoj glas zbog lepih ukrasa u refrenu, imao dosta zamerki na ostatak pesme. On je čak najavio da ni druga pesma neće moći “da ga izvuče”. Haris se nije složio sa Miroslavom.

Druga pesma je „Ljubi me po sećanju“

Miroslav je “pedagoški” spustio svoju stolicu. Haris se nećkao da spomene tremu koja je veliki problem i pominje je samo kod takmičara kod kojih je neizbezno videti je. Haris je takođe video da kod njega ima materijala “koliko god hoćeš”.

21:20 Tanja Mikić se predstavila pesmom „Pristajem na sve“ –3 glasa

4 glasa u prvoj pesmi. Sve je iznenadilo to što je Miroslav dao svoj glas.
Iskreno govoreći, nisi zaslužila jos jednu priliku, rekao je on.

Druga pesma je „Nikotin“

Miroslav je spustio svoju stolicu. Sasvim u redu za tri glasa, smatra Marina. Bilo je prilično neprecizno, ali se i Ceca složila da je Tanja bila bolja u drugoj pesmi. Mnogo joj je četiri glasa, dodao je i Miroslav.

21:15 Nikolina Sladaković se predstavila pesmom „Aspirin“ – 4 glasa

Haris je primetio da je Nikolina izvela ovu numeru jako tačno, ritmički, melodijski, čak je zaslužila više od tri stolice po njegovom mišljenju.

Druga pesma je „Ostrvo tuge“

Miroslav je ponovo imao problema sa pritiskom zelenog dugmeta. NIkolina je, ipak, imala četiri glasa. On je uveren da će se i ostali članovi žirija složiti sa njegovom odlukom da Nikolini ne da glas. Ponovo je falilo. Haris se složio sa Marinom i Miroslavom, ali samo malo. To sto njoj fali, vrlo lako se moze nadomestiti, smatra Haris. Retki trenutak da se složim sa Miroslavom, rekla je Ceca. Ako u acapelli otpeva sjajno, biće super!

21:08 Nikola Anđelkovic se predsavio pesmom „Ne idi s njim“ – 4 glasa

Haris ga je zamolio da ne krati krajeve poslednjih reči u stihu. On mu je i objasnio kako to da ispravi. Za nekog ko se ne bavi profesionalno pevanjem, ovo je i više nego zanimljivo, rekao je Bora.

Marini se takođe dopalo to sto je on bio jedini koji je u 20 emisija prišao žiriju.

Druga pesma je „Nije do mene“

Milan je primetio specifičnu boju glasa. Žiri se složio. MIroslav je imao problem sa podizanjem stolice. Zeleno dugme mu nije radilo. “Znate, kada nešto ne koristite, to izgubi funkciju” našalio se Milan. Ceca smatra da treba da radi na tehnici pevanja. Žiri se složio da je sasvim dovoljno za baraž.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker