Takmičari

Renato Zahirović pevao na arapskom, a Milan Kalinić igrao trbušni ples! (VIDEO SNIMAK)


Renato Zahirović je večeras u Pinkovim zvezdama zabavio Milana, žiri i publiku, tako što je nakon zvaničnog nastupa zaigrao i zapevao i na arapskom jeziku.

Renato Zahirović je jedan od takmičara koji su večeras oduševili žiri sjajnom interpretacijom, a osim toga, mladi kandidat je na kraju učinio nešto što do sada niko nije – zapevao je i na arapskom! Čak je i Milana Kalinića naterao da zaigra na sceni, pa je jasno da je napravio sjajnu atmosferu u studiju.

„Kasno će biti kasnije“ je prva pesma kojom se predstavio u drugom krugu, na kojoj mu je Ceca zamerila zbog lošeg izbora. „Ova pesma ti uopste ne leži, a ti znaš da pevaš!“, rekla je Ceca, a Renato je objasnio da ju je izabrao jer ga podseća na pokojnog tatu. Bora je priznao da smatra Renata jednim od favorita za Pinkovu Zvezdu. Druga pesma bila je „Igra bez granica“ i takmičar je u poslednjem trenutku osvojio #svihpet. Harisa je refren podigao: „Glas kao kuća, čvrst, čist, dosta ti je od mene“. Kako Renato zna arapski jezik, žiri je zatražio da izvede čuvenu arapsku pesmu „Habibi“, a potom i naslovnu iz serije „Mala nevesta“. Za to vreme Milan je imao prikladnu koreografiju u vidu trbušnog plesa.

Pogledajte kako su Milan Kalinić i Renato zabavili sve u studiju:

Renato Zahirovic – Kasno ce biti kasnije – 31.01.2015. Pinkove Zvezde

Renato Zahirovic – Igra bez granica

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker