Muzički Šou Takmičenje, Pinkove Zvezde

Prvi krug Pinkovih zvezda je završen, prošlo 200 takmičara!


Poslednja emisija prvog kruga muzičkog šoua Pinkove zvezde donela je još 10 takmičara koje ćemo gledati u drugom krugu. Sedam petica i 13 takmičara u baražu borilo se za preostala tri mesta.

Sigurne petice, odnosno takmičari koju su sa #svihpet automatski prošli u drugi krug muzičkog talent šoua Pinkove zvezde koji počinje od sledeće subote u istom terminu, su: Jelena Tomić, Predrag Uskoković, Milan Nedeljković, Andrijana Radonjić, Pedja Vujić, Zenaida Đukić i Triva Sevin. Ostalih 13 takmičara borilo se u baražnom delu za preostala tri mesta, i to acapella izvođenjem odabrane numere.

Žiri u sastavu Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Bora Đorđević i večerašnji predsednik Miroslav Ilić, jednoglasno je odlučio da Bogdan Jokić, Denis Alić i Ivana Bogićević prođu dalje i pokažu svoj talenat u narednom krugu u kojem je, posle ukupno 20 emitovanih emisija, zasad poznato 200 takmičara.

Podsećamo, drugi krug takmičenja počinje u subotu 30. januara od 21 sat na TV Pink, kada će biti emitovana baražna emisija u kojoj će od 30 kandidata biti izabrano još 20 najtalentovanijih. Detaljnije o intrigama i dešavanjima iz epizode u epizodu čitajte, kao i do sada, na našem portalu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker