Večeras je emitovana druga epizoda “Pinkovih zvezdica“, gde je svoj pevački talenat predstavilo 15 mladih kandidata. Zvezda večeri svakako je bila Lena Stamenković iz Zaječara, koja je oduševila izvođenjem hit “Ako je vrijedelo išta” hrvatske pevačice Vane.

Šou je otvorila Milena Kostić (13) iz Prokuplja, a ona je izvela pesmu “Čaroban” od Nine Radojičić. Budući da je dobro otpevala, prema oceni žirija, prošla je dalje.

Sledeći na redu bio je Ognjen Repanović iz Paraćina, koji je izveo hit Tošeta Proeskog “Pratim te”. Prošao je dalje.

Jelena Miladinović (11) iz Umke otpevala je pesmu “Košava” Jelene Tomašević , ali nije prošla dalje.

Foto: TV Pink

Sonja Marković (15) je bila naredna na redu. Ona je izvela žiriju i publici pesmu “Čarobno jutro” od Nine Badrić. Prošla je dalje.

Posle Sonje nastupila je i Nikolina Nedić, koja je izvela Severinin hit “Bred Pit”. Nažalost, nije prošla u dalji deo takmičenja.

Ana Kuzmanović (14) predstavila se pesmom “Najlepše želje” od grupe “Zemlja gruva” i plasirala se dalje.

Još jedna pesma od Severine Vučković čula se u “Pinkovim zvezdicama”, i to “Alkatraz”. Izvela ju je Milica Mamontov, i ona je dobila svih pet glasova i prošla dalje.

Odličan nastup imala je i Nejaz Ramčevski iz Niša. Ona je otpevala Adilov hit “Laku noć” od Adila. Prošla je dalje.

Isto važi i za Milicu Ilić iz Beograda, koja je tako imala sjajan performans. Ona je izvela hit “Nevernih beba” “Da nas ima” i plasirala se dalje.

Foto: TV Pink

Jovana Janković bila je naredna takmičarka koja je pevala, i sa četiri glasa prošla je u naredni krug šoua. Dobre nastupe imali su Katarina Mrdak i Jana Paunović, koje su takođe nastupile.

Sjajan je bio i Veljko Krivokapić. Momak, koji dolazi iz Vrbasa, izveo je pesmu “Pusti ritam”. Naravno, oduševio je žiri, i plasirao se dalje.

Lena Stamenković bila je svakako zvezda večeri. Devojčica iz Zaječara je već prvim taktovima pesme “Ako je vrijedelo išta” podigla odmah žiri na noge. Ona je toliko dobro otpevala ovaj hit, da je traženo od nje da izvede još jednu pesmu po izboru, što je ona i učinila.

Foto: TV Pink

Za kraj, nastupila je Magdalena Vračić iz Beograda. Ona je bila maestralna i sa pet glasova prošla je dalje.

Održan je potom baraž, a dalje su prošli: Magdalena Vračić, Lena Stamenković, Veljko Krivokapić, Ognjen Repanović, Jana Paunović, Milica Ilić, Jovana Janković,  Nejaz Ramčevski, Milica Mamontov, Ana Kuzmanović, Sonja Marković i Milena Kostić.