Muzički Šou Takmičenje

Pinkove zvezdice 18.09.2015. – Svi takmičari ispevali svoje pesme


Antonia Gigovska – More Pelina –5 glasova

Sa peticom smo završili prvi deo emisije. Ti si ozbiljna pevačica. Super pevaš i upravo, što se mene tiče, se desilo ono što si ti rekla da su male šanse, Marijana, ali si ti po meni najbolja večeras. Sve si elemente dala, na mestu vibrata, gas dodaš pre refrene, sjajno voziš, super, super, oduševljen je bio Hari. Gledam je sada i na nekoga mi liči, primetila je Jelena. Na Sofiju Vergaru kada je bila mala. Uspela si da me naježiš, nema šta da dodam, ni da oduzmem, savršeno je bilo, rekla je Jelena.

23:40 Nastasija Tintor – Wrecking Ball – 5 glasova

Stvarno imaš odličan glas, tehniku, snagu, karakteristično pevanje. Vrlo je sve neobično i kada sam se podigla i videla kako izgledaš i kako se ponašaš dok pevaš… Sve… vrlo je neobično, rekla je Jelena. Ovo je totalno po mom ukusu. Ovakvo pevanje je apsolutno onako kako se to meni dopada, rekla je Goca. Da ne tupim mnogo, ulepšala si mi ovaj dan, svaka čast, smatra ona. Najbolji nastup danas sigurno. Voleo bih da si malo tačnija bila u donjim lagama, ali eto da naznačim da to popraviš da bi bila šestica, smatra Hari.

23:30 Galina Stojanoski – Loše Vino – 4 glasa

Ima jednu lepu boju glasa. Opet govorimo o altovoskom glasu. Jedino što zameram je prebrzi vibrato. Sve vreme ga imaš i onda to može da bude malo iritantno za slušanje. Znači umeš i da ga ne proizvodiš, primetila je Jelena. Meni se sviđa generalno sve ovo, i mislim da ti tako malo fali i mislim da je to vežba sa nekim ko je stručniji od tebe, smatra Milan. Ti si druga takmičarka večeras za koju otprilike navijam dok slušam, objasnio je on.

23:21 Voislav Mutić – Što ti dadoh – 5 glasova

Marijana je primetila da se Voislav uplašio, ali je uprkos tome pevao jako dobro. Hariju se dopalo što je na potpuno drugačiji način otpevao ovu pesmu od Zdravka. On je doneo pesmu „stakatirano“, na momente mu se izuzetno svidelo. Dobri su ti idoli i ti ćeš biti tolika zvezda, dodao je Hari. Odličan si, i muzikalan i sve je to super, ali pogotovo zbog toga što je Zdravko Čolić očekujem više, i mislim da bi ti bolje ležale metrički gušće pesme. Ne bih se složio sa žirijem oko tih ukrasa, jer pevaš narodnu muziku. Baš to može dati osobenost tvojoj interpretaciji, rekao je Milan.

23:16 Marina Ajder – When Im Gone – 3 glasa

Dobro si počela, ali si neslavno završila, rekla je Goca. Kako je odmicala pesma, bila si sve netačnija i netačnija intonativno i na to moraš obratiti pažnju, rekla je ona. To je trojka i nemam ništa posebno dalje da detaljišem, dodao je Milan. Složila se i Jelena koja smatra da je problem do koncentracije.

23:09 Anja Jestrović – Daire – 5 glasova

Marijanu je zanimalo koliko godina ima Anja… 6 godina. Pored toga, saznali smo da Anji šiške nisu smetale, i da je vežbala koreografiju kod kuće. Ti si Anja pravo čudo. Toliko si snažna, i eto, prvo dete kome ne smeta da li je mikrofon ovde ili onde, rekla je Leontina. Anja, tebi stvarno jedno veliko bravo, svaka ti čast, i sve ovo što si uradila je potpuno dobro i savršeno, smatra ona. Imaš tik kao Milan Stanković na početku, tako da ćeš sigurno biti zvezda, rekao je Milan. Mislio je na tik sklanjanja šiški.

22:59 Teodora Marković – Čekala sam – 3 glasa

Ovo je meni najinteresantnija interpretacija večeras i jedina je shvatila poentu držanja mikrofona i pevanja večeras. Bilo je nekoliko falševa, i to će ti verovatno Hari zameriti, primetila je Goca. Baš u mom slučaju ne bih mogao detaljisati. Meni utisak nije bio ok, opet, stvar ukusa, i ovaj put sam se baš tim ukusom vodio, a ne detaljima, rekao je Hari. U petoj je brzini stalno, ali nema neke dinamike, nema nekog smisla, dodao je Milan.

22:52 Tomislav Milovanović – Hajde da se volimo – 4 glasa

Falilo ti je snage, to je moja zamerka. Sve je lepo i sve super, i pesmu si super odabrao. Probio si barijeru, znaš kako izgleda kada staneš. Nije ništa strašno, meni si se dopao, ali za ovakvu pesmu moraš da imaš mnogo više snage u vokalu, rekla je Goca. Ja sam se mislio bih li se digao ili ne. Leontina je bila pre mene, i to je odlučilo da se ne podignem. Malo je falilo energije, bio si, ajde možda izbor pesme, zapitao se Hari.

22:45 Sanja Kostić – My Heart Will Go On – 5 glasova

Druga petica ze večeras. Milan je priznao da se naježio tokom ove interpretacije. Uživam u toj lepoti nečijeg talenta, uživam u muzici, mene to jednostavno radi bolje nego alkohol, rekao je Milan. Ne mogu da kažem da su mi se dopali svi delovi pesme, ali sam videla da se radi o ozbiljnom pevaču kada sam videla da si u visinama bila sjajna, dodala je Jelena. Celokupan utisak mi je bio dobar, svidelo mi se, sve je nekako bilo dobro i zaokruženo, ali mi nije bilo savršeno, rekla je ona.

22:38 Tijana Premović – Someone Like You – 5 glasova

Generalno mislim da je zahvalna pesma za pevanje. Kompletni utisak koji si ostavila sa ovom pesmom je bio jako dobar. Bez obzira što si imala dosta falševa, meni se to svidelo. Ne razmišljajući šta ćemo i kako ćemo, dali smo peticu. Kompletan utisak, odličan, rekao je Milan. Daleko od savršenog pevanja. Ako mogu da ti dam neku zamerku, molim te, ispravi se kada pevaš. Ne možeš lepo da udahneš vazduh kada pevaš, ovo ostalo ćeš ispeglati, nadam se. Nešto je bilo lepo, baš je bilo lepo, rekla je Goca. Hari se složio.

22:28 Mihajlo Dadić – Dođi – 3 glasa

On ima čvrst, stabilan glas, i mislim da relativno dobro drži tonove osim kada dođe do završetka fraza, i onda mu neki tončić sklizne i ispadne, rekla je Leontina. Baš tako mislim, kao i Leontina. Da još jednom nešto opevaš, bio sam treći koji se digao. Malo si netačan bio. Nije to bilo baš sjajno. 2 plus po meni, tri je prošlo, ali shvati kritiku konstruktivno, dodao je Hari.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker