Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice 08.01.2016. CEO SNIMAK EMISIJE


„PINKOVE ZVEZDICE“ Marko rasplakao skoro ceo žiri! (VIDEO)   Nazvali su ga „čudom od deteta“, jer im se nije dogodilo da neko probudi u njima takvu emociju.

Marko Bošnjak

Marko Bošnjak, Foto: TV Pink

Večerašnje izdanje emisije „Pinkove zvezdice“ proteklo je u znaku fenomenalnih kandidata, koji su žiriju izazvali ogromno oduševljenje, a pojedini su im izmamili suze na oči. Deseta takmičara borilo se za prolazak u naredni krug, a to je pošlo za rukom njima osmoro.

Najveći utisak na petočlani stručni žiri ostavio je 11-ogodišnji Marko Bošnjak, koji svojim izvođenjem numere „Što te nema“ Jadranke Stojaković, uspeo da rasplače sve sudije, osim Harija Verešanovića.

– Ovoliko se nisam rasplakala još od Marije Serdar iz prošle sezone. Ne znam kako si me toliko dirnuo. Ti si stvarno nešto posebno – poručila je izuzetno nadarenom dečaku kroz suze Jelena Tomašević.

Jelena Tomašević plače

Jelena Tomašević plače, Foto: Printskrin TV Pink

I Milan Stanković se obratio dečaku kroz suze.

– Nema ovde ništa racionalno. Meni je ovde sve iracionalno, kao i svako čudo. Čast mi je što sam tu i što si ti ovde sa nama i što smo svi svedoci jednog ovakvog svetskog čuda – rekao je Milan.

Milan Stanković plače

Milan Stanković plače, Foto: Printskrin TV Pink

Gocu Tržan je raspametila kandidatkinja Martija Stanojlović. Tržanova je izašla na binu da izgrli devojčicu, koja se od uzbuđenja rasplakala. U tom rasplakao se i Milan Stanković i  skoro svi u studiju.

Goca Tržan izgrlila kandidatkinju

Goca Tržan izgrlila kandidatkinju, Foto: Printskrin TV Pink

Petice su dobili dakle dobili Sara Jorgančijević, Veljko Čačić, Ivana Dimikovski, Tara Stojanović, Martija Stanojković i Marko Bošnjak.

Za prolazak u dalje takmičenje borile su se tri devojčice:Marija Šimić, Ilma Gutić i Maša Vujadinović. Šimićeva je uspela da se plasira u dalji tok neponovljivog muzičkog takmičenja za decu.

Pogledajte nastupe svih takmičara!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker