Muzički Šou Takmičenje

Pinkove zvezde: Prvih 10 takmičara koji idu u sledeći krug


Šou Pinkove zvezde dobio je i prvih deset kandidata koji su nakon baraža prošli u drugi krug takmičenja i potencijalni su pobednici prvog ovakvog serijala na našim prostorima.

Pinkove zvezde: Prvih 10 takmičara koji idu u sledeći krug! (Video)

Prva emisija muzičkog šoua Pinkove zvezde premijerno prikazana večeras na ružičastoj televiziji donela je i prvu „turu“ kandidata koji su se plasirali u sledeći krug serijala, na osnovu glasova stručnog žirija koji su činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Čorba.

Pinkove zvezde: 400 kandidata se bori za pobedu! Ovo su stroga pravila igre!
Deset potencijalnih pobednika su: Aleksa Rabrenović, Miloš Krtić, Slobodan Orlović, Tatjana Cvetković, Aleksa Kostić, Nevena Stojanović, Stefan Šefković, Sanja Šćepanović, Sara Reljić i Mladen Jezdić.

Mladen Jezdić, Danilo Sekulić i Alma Zahirović su se još jednom predstavili žiriju acapella izvođenjem kako bi, nakon dobijenih devet, bio poznat i deseti kandidat, posle čega je žiri jednoglasno odlučio da Mladen bude poslednji takmičar u prvoj emisiji.

Deset navedenih kandidata će se naći u drugoj fazi takmičenja i ponovo boriti za dalji prolazak i još bliži korak ka finalu te možda za nekoliko meseci postati prva Pinkova zvezda.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker