Muzički Šou Takmičenje

Pinkove zvezde: Merenje pulsa i modni saveti


Muzičko takmičenje koje će iznedriti neke nove zvezde startovalo na televiziji Pink. Ipak, utisak su ostavili članovi žirija svojim savetima mladim nadama.

Pinkove zvezde

Ceca, Haris Džinović, Marina Tucaković, Bora Čorba i Miroslav Ilić „vozali“ su se u svojim crvenim foteljama i komentarisali stajling, pevanje takmičara, a nekima su čak savetovali „skidanje stomaka“.

Pravila takmičenja su sledeća teća: Takmičari izvode dve pesme, jedan narodnjak i jednu pop pesmu domaćih izvođača. Priliku za izvođenje pop pesme dobijaju, ukoliko dobro „prođu“ sa narodnjakom.
Žiri svoje „DA“, daje podizanjem fotelje. Ukoliko ih takmičar zaintrigira, pritisnu taster i podignu fotelju kako bi videli ko peva. Pre toga, mogu da pročitaju njihove kratke biografije.
Marina Tucaković Foto: MONDO
Prema rečima voditelja Milana Kalinića na takmičenje se prijavilo 400 takmičara. Takođe, posao voditelja je bio da izmeri puls prijavljenima, jer su neki od njih bukvalno bili pred onesvešćivanjem zbog treme.
Nakon prve emisije, žiri je odabrao 10 takmičara koji će nastaviti dalje.
Milan Kalinić Foto: MONDO
Devojke koje su se prijavile na ovo takmičenje, uglavom su birale Cecine pesme, što je folk zvezdi, predsednici žirija, očigledno prijalo. Naravno, neke se i nisu baš proslavile, pa su posle prvog otpevanog stiha, izbačene iz takmičenja.
Pojedini takmičari pojavili su se „opušteno“ obučeni ili sa „opuštenim“ stomacima, pa su im Haris Džinović i Ceca skrenuli pažnju da „moraju da porade na imidžu“.
ceca Foto: MONDO

„Pošto imaš tu glaščinu, nabaci malo ramena, malo teretana i sjajno“, savetovala je Ceca, dok je Džinović rekao takmičaru da mora da promeni košulju i pod hitno skine stomak.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker