Muzički Šou Takmičenje

PINKOVE ZVEZDE: Bojan Davidović zbog pevanja oboleo od dijabetesa! VIDEO


Bojan Davidović, takimičar šoua Pinkove zvezde koji je oduševio žiri svojim vokalnim sposobnostima, u intervjuu za jedan dnevni list otkriva da je zbog neuspeha na prijemnom ispitu za muzičku školu, ugrozio svoje zdravlje i oboleo od dijabetesa.

Talentovani mladić u ekskluzivnom intervjuu za Alo, kaže da je nakon veoma teškog perioda u kome se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, rešio da nastavi dalje, te je skupio hrabrost i prijavio se u takmičenje Pinkove zvezde, kako bi svima pokaza svoje kvalitete. Da se njegov trud isplatio, govori i to da je petočlani žiri najpopularnijeg takmičenja, svojim glasom oduševio:

„Pripremao sam se za prijemni ispit tri meseca, a ceo život čekao na taj trenutak. Položio sam harmoniku, radovao se maturi i ostalo mi je još da položim pevanje. Na samom prijemnom bio sam zadovoljan svojim pevanjem i siguran da sam položio, šta više, sa ocenom pet. Međutim, dobio sam jedinicu i pao prijemni ispit, a taj trenutak je za mene najveći šok koji sam doživeo u životu, kao i za moju porodicu“ rekao je za Alo Bojan i dodao da je veliki stres zbog neuspeha, ozbiljno počeo da ugrožava njegovo zdravlje:

„Ubrzo nakon upisa u srednju školu, od stresa je počela da mi opada kosa. Prvo sam primetio da mi ostaje kosa na dlanu kada prođem rukom kroz nju, a vremenom sam shvatio da mi se kosa poprilično proredila. Pored opadanja kosa, imao sam stomačne tegobe na nervnoj bazi i svakodnevno sam imao bolove, zbog čega je moja majka rešila da me odvede na lekarski pregled. Tada sam saznao da bolujem od dijabetes“, kaže ovaj talentovani mladić.

Vest o bolesti potpuno ga je dotukla, te je danima plakao i potpuno se povukao u sebe: „Plakao sam danima, povukao sam se u sebe i nisam želeo ni sa kim da komuniciram. Počeo sam da odbijam hranu i nikako nisam želeo da primam insulin, ali taj period nije trajao dugo. Pomogao mi je razgovor sa psihologom i edukacija o mojoj bolesti, pa sam ubrzo shvatio da i sa dijabetesom mogu da vodim normalan život“, zaključio je Bojan za Alo.

Bojan Davidovic – Samo ovu noc – 31.01.2015. Pinkove Zvezde

Bojan Davidovic – Digni ruku – 31.01.2015. Pinkove Zvezde

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker