Muzički Šou Takmičenje, Pinkove Zvezde

Pinkove zvezde 29.11.2014. – 12 emisija BARAŽ: 11 takmičara u borbi za tri mesta, a žiri nikad brži (VIDEO)


U dvanaestoj epizodi šoua Pinkove zvezde za prolazak u drugi krug takmičenja borilo se jedanaest kandidata, i to za samo tri mesta u baražu, obzirom da je njih sedmoro dobilo maksimalnih pet glasova žirija.


Svih 5 glasova žirija i direktan prolazak u drugi deo takmičenja Pinkove zvezde ostvarili su: Aleksandar Živanović, Darko Jovanović, Predrag Vitorović, Saša Đurić, Emin Suljić, Vladimir Krunić i Renata Lovasova. Njih jedanaestoro se u baražu borilo za preostala tri mesta, i to sledeći takmičari: Milena Roknić, Andrijana Stojanović, Marko Stojković, Emir Brunčević, Nenad Dulkan, Dunja Spasić, Kire Filiposki, Adnan Musović, Tijana Pruginić, Olivera Velinović i Vladislav Božović.
Nakon dužeg vremena, 0 glasova žirija večeras je dobila Suzana Stamenković, dok je Nikola Blagojević imao samo 1 glas, čime su oboje automatski ispali iz takmičenja.

Jednoglasnom odlukom žirija koji su kao u dosadašnjim emisijama činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević, nakon baraža rekordnom brzinom je odlučeno da dalje idu takmičari: Emir Brunčević, Milena Roknić i Andrijana Stojanović.

Ovom je emisijom, dvanaestom po redu, dobijeno ukupno 120 mladih i talentovanih takmičara koje ćemo slušati i gledati u drugom krugu takmičenja na televiziji Pink, a svaki od njih mogao bi biti buduća Pinkova zvezda.

Pinkove Zvezde – Emisija 12 – Baraž

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker