Pinkove Zvezde

Pinkove zvezde 29.04.2015: Dalje ide Predrag, u baraž Milan i Miloš, Petar je ispao (SNIMAK)


Direktno dalje ide Predrag, u baraž idu Milan i Miloš, dok je Petar ispao

Predrag Uskoković – Tebi za ljubav

Dugo nisam čula ovu pesmu, i meni si ti to sjajno otpevao, poručila mu je Ceca. Visoko postavljen glas, a tačan, potpuno tačan, i naročito me je pogodilo, imao sam potpunu identifikaciju sa stihovima „tebi za ljubav ostaviću vino“. Boro ja sam to uradio pre 26 godina, pohvalio se Miroslav. Dobro je ovo bilo meni, drugi krug bolji od prvog, ali si i u prvom i u drugom imao dva momenta u kojima si jurio matricu, ali je dobro to sve, dodao je Miroslav.

Predrag Uskokovic – Tebi za ljubav – 29.04.2015. Pinkove zvezde

Milan Stojanović – Prazna čaša na mom stolu

Ubedljiv skroz, prijatan i dobra dinamika, pa nema šta više, pročitao je Bora iz svog teftera. Sa lakoćom peva, prilično tačno, sa lakoćom, ali što kaže Bora, nekako mi je on bio najopušteniji od prethodna dva kandidata, rekla je Ceca. Korektno, profesionalno, stvarno jedna zrela boja, dodala je Marina.

Milan Stojanovic – Prazna casa na mom stolu – 29.04.2015. Pinkove zvezde

Petar Cvetković – Ti za ljubav nisi rođena

Nije bilo sjajno, zaključio je Miroslav. Ima glas, međutim, bilo je dosta nepreciznosti, tanko je to bilo, rekla je Marina. Pa ne znam, ako dečko ima neki problem, to je u ovoj situaciji stvarno teško. Imati zdravstveni problem i pevati je zaista teško, rekao je Haris. Da znaš da pevaš, to je evidentno, to stoji, ali da nisi briljirao večeras, to stoji, dodao je on.

Petar Cvetkovic – Ti za ljubav nisi rodjena – 29.04.2015. Pinkove zvezde

Miloš Škrkić – Kafana je moja sudbina

Ima neku svoju boju. Neki način svog pevanja, ali da tu fali dosta trilera i ukrasa, fali sigurno. Dosta je to ravno bilo, ima jedno mesto gde je triler neizbežan u pesmi, a nije ga bilo u četiri puta i to znači da ga ti ne osećaš, primetio je Haris. Lepo, korektno, ali to što se dikcije tiče, to se u hodu ispravlja, i meni je večeras ovo bilo jako korektno, rekla je Ceca. Bora je uzviknuo: „Kafana je tvoja sudbina“.

Milos Skrkic – Kafana je moja sudbina – 29.04.2015. Pinkove zvezde

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker