Pinkove Zvezde

Pinkove zvezde 13.5.2015: Direktno ide Ivan Kurtić, u baraž idu Haris Šehović i Enis Todić, Nikola napušta takmičenje


Direktno dalje ide Ivan Kurtić, dok u baraž idu Haris Šehović i Enis Todić, a Nikola večeras napušta takmičenje

UŽIVO PINKOVE ZVEZDE GLEDAJTE OVDE

 

Ivan Kurtić – Đelem, đelem

„Još još još!“, uzvikivao je žiri. Prošli put se prošvercovao, a sada se vratio, Stivi Vonder, a sada je briljirao, sada si razvalio, govorio je Bora. Fenomenalan si bio i prošlog puta, ludilo, smatra Ceca. Ima li jedna reč u rečniku svetskom koja je iznad fenomenalnog, zapitao se Haris. Ako si bio fenomenalan, a sada si bolji, šta si sada? Bio si u prvom, drugom krugu fantazija, u trećem si bio malo dole, i ovom krugu si potvrdio šta je to što tebi leži, oduševljen je bio Haris. Možda si se malo i zezao, ali si ovim pokazao da je to stvarno pevanje… Ja bih te poslao kući i ne bih ti dao da uopšte više dolaziš. Ne moraš ni u finalu dolaziti. Javićemo ti se za finale, poručio mu je Haris.

 

 

Haris Šehović – Prsten

Meni je već odavno pokazao da dobro peva. Njegova forma je standardna, i stalno tako dobro peva. Videćemo šta će se desiti da li će neko otpevati bolje ili slabije od tebe, ali je to sasvim dobro pevanje, bez zamerki, kaže Haris. Mislim da si za klasu spržio, da si odskočio za klasu, perfektno. To je ono gospodsko pevanje, sa lakoćom, možda si malo brzao, ali je to jedno pevanje bez napora, koje je vrlo prijatno slušati, opširan je bio Bora.

 

 

Enis Todić iz Novog Pazara peva pesmu „Lice ljubavi“.

Mene stvarno malo zbunjuje da publika nije reagovala, jer je ovo zaslužilo, znate, zaslužilo je, rekao je Miroslav. Meni je ovo bilo vrlo korektno, izvinite, priznao je on. Takva je pesma, više su ga slušali i gledali, rekla je Ceca. Vrlo korektno, smatra i Marina. Uz neke male korekcije, napraviću od tebe zvezdu, ubeđena sam, smatra Ceca.

 

Nikola Samardžić – Ti meni lažeš sve

Bolji mi je u refrenima bio nego u strofama. On je mlad i još se formira, i svaki put sve bolje i bolje pevaš, smatra Ceca. On ima samo 17 godina, i formira se i kao pevač, ali svaki put si sve bolji i bolji i to je fenomenalno čuti, oduševljena je Ceca. Super izbor pesme. Te sitne greškice se ne vide, a kako se bližio kraj pesme bio si sve bolji, priznao je Bora. Miroslav nije bio zadovoljan.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker