Pinkove Zvezde

Pinkove zvezde 13.06.2015. – Direktno u polufinale, sa svih 50 poena, ide Ivan Kurtić. U duelu će se naći Aleksandar Živanović i Marko Stolić. Iz takmičenja je ispao Dejvid Stojkov.


Ova grupa je izvela pesmu „Zek, Zek“. Na sceni su imali podršku koleginice Maje Milošević, koja je trbušnim plesom upotpunila ovu pesmu.

Direktno u polufinale, sa svih 50 poena, ide Ivan Kurtić. U duelu će se naći Aleksandar Živanović i Marko Stolić. Iz takmičenja je ispao Dejvid Stojkov.

Ivan Kurtić – Sajbija

Najbolje za kraj. Žiri je dugim aplauzom i čuđenjem pozdravio Ivanovo izvođenje. Šta uradi crni čoveče? Pa ti hoćeš da rasplačeš celu salu? Upitao je Bora. Ovo je čudo, rekla je Ceca. O interpretaciji stvarno nema zbora, on to čovek radi, da se smrzneš, dodao je Miroslav. Moj komentar je – fantastično. Hvala lepo, rekao je Bora. Ja ne znam šta bih tebi rekla. Mogla bih da te slušam čitav dan, čitavu noć, a da mi ne dosadi. Bog nije štedeo kada ti je dao glas, smatra Ceca. Ja sam ostao bez reči, rekao je Bora.

 

Dejvid Stojkov – Paranoja

Dejvid me opet iznenadio izborom pesme. Ova vedra pesma mu lepo stoji. Sve u svemu je utisak više nego dobar, a ovakav glas se retko čuje, smatra Bora. Potpuno se slažem se Borom. Ovu pesmu nisam ranije čuo, ali mnogo slatka pesma. Pesma u kojoj si ti plivao baš slatko, smatra Miroslav. Pozitivan, taj stil pevanja odličan, kratko je rekla Marina.

 

Aleksandar Živanović – Najbolji grad na svetu

Pa super si, kratka je bila Ceca. Šalu na stranu, tebi odgovara ovaj fah, i ti u tome plivaš. Prosto nisam iznenađena, znala sam da ćeš se potruditi. Nisi neko ko ima agresivnu energiju, ali kada kreneš sa pesmom, osvajaš polako ali sigurno, smatra ona. Sasvim dobro, s tim što se ja nadam da Marina nije pisala ovaj tekst. Hvala Bogu, zato što piše oduzeta leva strana, a on sa moždanim udarom, još sedi u kafani i pije, primetio je Bora. A ovo druga glava kao da spava? Zapitao se on i nasmejao sve u studiju. Ovo je tvoj manir, tvoj fah. Odlično se snalaziš u ovoj vrsti interpretacije i mislim da je ovo što si otpevao blizu vrha, smatra Haris, iako mu jedan ukras nije prošao.

 

Marko Stolić – Jedina

Smrt si za bake i deke, primetio je Milan. Sjajno si krenuo, ali top topova. I ovo finale na kraju što si digao gore je bilo falš, apsolutni. A ovo do sada si otpevao energično, tačno, na svoj način, pobegao od Čole. Ali nema veze, nije važno, dešava se. Nije bitno, popravićemo taj kvrc. Možda je dečko i umoran. Molim te, kada imaš te uske pantalone, izvadi telefon ili kutiju cigara iz džepa, savetovao ga je Haris. Marko je rekao da su u pitanju ikone. Ikone ti ne trebaju, svejedno si ti bio sjajan, dodala je Marina.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker