U veoma izjednačenoj 15. emisiji “Pinkovih zvezda” koja je 20.12.2014. prikazana na televiziji “Pink”, plasman u narednu rundu su izborili Petko Pavlović, Aleksa Savić, Marija Janković, Katarina Živković, Tatjana Šarac, Aleksandar Trajković, Stiven Ibić, Vanja Lakatoš, Miloš Đorđević i Aleksandra Dimitrijević.

Foto: TV Pink

 

Prvi je direktno prošao dalje Petko Pavlović sa numerama “Janičar” Cuneta Gojkovića i “Odiseja” Lea Martina, a njemu su se u grupi takmičara koji se nisu mučili sa baražom pridružili Aleksa Savić koji je otpevao pesme “Pukni zoro” iz filma “Montevideo” i “Samo moja” Željka Vasića, Marija Janković koja je sjajno izvela hitove “Strah od ljubavi” Mire Škorić i “Dodiri od stakla” Nine Badrić, kao i Katarina Živković koja je odabrala pesme “Poslednji let” Seke Aleksić i “Bol do ludila” Marije Šerifović.

 

Foto: TV Pink

 

Sa peticama su se u sledeću fazu plasirali i Tatjana Sarač sa kompozicijama “Pričaj mi pričaj” Snežane Đurišić i Vaninu “Kao da me nema tu”, Aleksandar Trajković koji je otpevao hitove “Ovamo cigani” Predraga Živkovića Tozovca i “Zauvek tvoj” koju izvodi “Tropiko bend”, Stiven Ibić koji je odabrao numere “Anđeoska vrata” Šabana Šaulića i “Ljubavi” i Vanja Lakatoš sa pesmama “Šadrvani” Šabana Šaulića i “Branim” Saše Kovačevića.

Foto: TV Pink

U baražu se našlo čak 12 kandidata, a dalje su prošli Aleksandra Dimitrijević i Miloš Đorđević.