Pinkove Zvezde

Nevidjena bruka u Pinkovim Zvezdama – Ceo žiri se posvađao, umalo krvoproliće?!


Narodnjaci se udružili – NEZAPAMĆENA SVAĐA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Ceo žiri zaratio, pale TEŠKE REČI kakve do sada nismo čuli!Pinkove zvezde, žiri, Foto: Printskrin

U studiju emisije „Pinkove zvezde“ nastao je pravi haos! Aleksandra Radović koja je jedina pop pevačica u žiriju, zaratila je sa ostalim članovima, te takmičaru koji je stajao ispred njih nije bilo ni malo prijatno.
Naime, nakon što je Miodrag Đokić otpevao pesmu „Čemu sve ovo“, Aleksandra je prokomentarisala da posle ovakvih numera mora da sprovodi terapiju kući, da radi čišenje, što je potpuno uvredilo njihove koleginice.Dara Bubamara je prva skočila da brani svoju branšu pa je započela svađu sa Aleksandrom.

„Moram da kažem da fantastično pevaš. Zasmetalo mi je kod Aleksandra što ne zna da kaže samo da li je nešto dobro ili nije, moram da je pitam: gde živiš ti Aleksandra? Kako ne kontaš pesmu, narodnu pesmu? Stalno potenciraš na tome da razdvajaš narodnjake od pop pesama. Zbog čega si uopšte prihvatila poziv da budeš žiri ovde“,“pecnula“ je Dara Aleksandru.

„Ne znam šta ja treba da skontam, oprosti? Očigledno je da nisam muzički obrazovana. Prihvatila sam da dođem ovde jer mora još neko neobrazovan da bude, mora neki balans da postignemo“, odgovorila joj je ona, a onda se Dara nadovezala:“Dobro, samo se ti foliraj, ali narod vidi da si ti folirant. Možda nisam obrazovana kao ti, ali sam za tebe velika zvezda, mama.“

Pevačice su se sukobile zbog različite vrste muzike koju pevaju, a Daru su podržale koleginice, Dragana i Zorica.

„Ovo je bilo pucanje na celu branšu“, zaključila je Zorica.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker