Pinkove Zvezdice

Nejra Mustić i Denis Demirović završili takmičenje! (VIDEO SNIMAK)


Nejra Mustić i Denis Demirović ispali su iz večerašnjeg takmičenja Pinkove zvezdice, dok je ostalih deset kandidata obezbedilo prolaz u četvrtu fazu najgledanijeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija Pinkovih zvezdica donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara od kojih je njih deset obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja, dok su dva kandidatkinja ispala iz večerašnje emisije. Od 12 kandidata koji su se pojavili na sceni, pet kandidata je dobilo #svihpet glasova, dok je njih sedam završilo u baražu na kraju emisije. Teškom odlukom, nakon accapela izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Milica Mamontov, Mateja Vukašinović, Miodrag Đokić, Majda Stamenković, Teodora Radosavljević, Nikolina Ilić, Jana Paunović, Ivona Rambosek, Anđela Nešković i Nina Nedić, dok su Nejra Mustić i Denis Demirović ispali iz daljeg takmičenja.

Pinkove Zvezdice – Emisija 17 – Baraz – 09.01.2015. – Pinkove zvezde – SNIMAK Tv Pink

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih deset kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker