Muzički Šou Takmičenje, Pinkove Zvezde

Marina Tucaković izbacuje iz žirija Miroslava Ilića


Marina Tucaković je na samom početku šoua Pinkove zvezde poručila Miroslavu Iliću kako će na njegovo mesto doći neko drugi.

Nakon što je Željko Joksimović u saradnji sa Pinkom od večeras na mestu žirija umesto Bore Đorđevića, koji je zbog zdravstvenog stanja sprečen da učestvuje u snimanju bar neko vreme, pevač je tim povodom izjavio: „Hvala na pozivu. Svakako bih se uvek u ovakvim situacijama, pogotovo kada je Bora Đorđević u pitanju i televizija Pink, uvek odazvao. Iako je to i za mene malo u nezgodnom trenutku, sto se obaveza tiče i rada u studiju i putovanja, drago mi je što ću sa mojim kolegama biti ovde na ovoj istoj liniji“. Da se novi član žirija oseća kao kod svoje kuće, pobrinuo se Miroslav Ilić, koji je preskočio čak tri podignute stolice kako bi se rukovao sa Željkom i kako bi mu ukazao gostoprimstvo u Pinkovim zvezdama, zbog čega se Marina Tucaković već na samom početku „grubo“ našalila sa Miroslavom.

„I tebe ćemo da zamenimo, samo ne znamo ko će doći na tvoje mesto“, šalila se Marina, dok je Miroslav iskoristio priliku da se uljudno zahvali publici koja je prisustvovala njegovim nedavno održanim koncertima u Sava centru.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker