Muzički Šou Takmičenje

Još 20 kandidata prošlo u sledeći krug Pinkovih Zvezda (CEO SNIMAK BARAŽNE EMISIJE)


U baražnoj emisiji muzičkog šoua Pinkove zvezde izabrano je novih 20 takmičara za drugi krug. 16 takmičara osvojilo je #svihpet glasova, dok se njih takođe 16 naknadno borilo za preostala četiri mesta.

32 takmičara su u baražnoj emisiji večeras imali još jednu priliku da se pokažu pred žirijem, ne bi li se plasirali u drugi krug popularnog takmičenja Pinkove zvezde. Pesmom po sopstvenom izboru, zabavnog ili narodnog žanra, iznoseći strofu i refren, u poslednjem delu baraža završilo je 16 takmičara budući da ih je isto toliko dobilo maksimalnih pet glasova žirija i ostvarilo direktan prolazak u dalji tok takmičenja.

Nakon acapella dela, gde su kandidati imali zaista poslednju šansu da se dokažu, žiri u sastavu Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Haris Džinović i Bora Đorđević odlučio je; ovoga puta ne jednoglasno; koja četiri takmičara idu u sledeći krug: Nikola Samardžić, Dejvid Stojkov, Dražen Vulić i Aleksandra Blagojević.


Baražna emisija Pinkovih zvezda donela je još 20 kandidata, pa će se u drugom krugu takmičiti ukupno njih 220. Drugi krug počinje u subotu, 30. januara na TV Pink, a sve detalje, kao i do sada, pratite redovno na našem portalu.

Pinkove Zvezde – Emisija 20 – Cela Emisija

Pinkove Zvezde – Emisija 21 – Cela Emisija – 28.01.2015. – Pink televizija

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker