Takmičari

Jelena Grbović večerašnja Zvezda Pinka i Zvezda ove večeri (SNIMAK PESAMA)


Fantastičnom interpretacijom u takmičenju Pinkove zvezde očarala je i talentovana Jelena Grbović, koja je jednoglasnom odlukom žirija osvojila čistu peticu u drugom krugu.

Uz neobičan stajling i impresivnu frizuru 32-godišnja iz Beograda takmičarka se prvo predstavila pesmom „Gora“, a potom i zabavnom „Jedna mladost“ Josipe Lisac. Ne samo da je fascinirala već na početku, već joj je žiri udelio najveće komplimente zbog izvrsnog vokala. „Alal vera! Alal vera! Alal vera! I još jednom, alal vera!“, oduševljen je bio Milan, dok ni Miroslav nije bio manje zadivljen. „Nemam reči. Ja mislim da je ovo definitivno zvezda večeri“, bio je iskren žiri. Marina je čekala drugu pesmu, jer je želela da čuje nešto „upotrebljivije“. „Nemam reči. Ovo je fantastično“, rekao je Bora, takođe fasciniran nastupom.

„Po meni nije trebala ništa pevati nakon prve pesme. Toliko je posebna bila. Bio bih uskraćen za ovaj užitak što sam čuo i ovako fantasticnu interpretaciju. Mislim da je svaki komentar…“, međutim, Miroslav ga je prekinuo. Kada je Miroslav Ilić konačno dobio reč, Haris mu je uzvratio istom merom.

Jelena Grbović se sa #svihpet glasova plasirala direktno u treći krug Pinkovih zvezda.

Jelena Grbovic – Gora – 31.01.2015. Pinkove Zvezde

Jelena Grbovic – Jedna mladost

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker