Pinkove Zvezdice

Ispovest majke: Marija Serdar rođena bez pulsa, borila se za život, a danas ima raskošan glas! (SNIMAK PRIČE)


Početak Marijinog života bio je veoma traumatičan, imala je ocenu nula na rođenju, to majke znaju šta znači, započela je zvezdicina majka
Marija Serdar i mama

Marija Serdar, devojčica koja oduševljava u emisiji „Pinkove zvezdice“ želi da rei problem sa kilogramima, ali kada čujete njenu životnu priču, shvatićete da je to njen najmanji problem.

Njena majka je u specijalu ove emisije ispričala neverovatnu priču o njenom rođenju, koja je potresla sve.
Mlada i pretalentovana kandidatkinja, od samog dolaska na svet susrela se sa velikim problemima, te je jedva preživela nakon rođenja.

Foto: Printskrin/Youtube

„Početak Marijinog života bio je veoma traumatičan, jer je ona rođena bez pulsa, imala je ocenu nula na rođenju, to majke znaju šta znači. Nekoliko sati nismo ni znali šta će se sa njom desiti i da li će preživeti“, rekla je Marijina majka kroz suze i nastavlja svoju neverovatnu priču koju je doživela tokom porođaja:

„Nakon toga smo saznali da je Marija bila preko deset minuta bez kiseonika. Hvala Bogu, sve se dobro završilo i sami doktori su nam rekli da nas je Bog pogledao“, zaključila je Marijina majka.

Šta se još događalo sa ovim „čudom od deteta“, šta kaže njena tetka, deca u školi i profesorka, pogledajte u video snimku:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker