Pinkove Zvezde

Intervju Prva Pinkova zvezda: Ivan Kurtić pobednik „Pinkovih zvezda“


Krivo mi je što tamo nisu prepoznali moj talenat. Kada bi me Saša Popović sad pozvao da dođem u njegovu produkciju, ne bih pristao. Nikada ne bih napustio Pink i Željka i Milicu Mitrović
Pinkove zvezde, Ivan Kurtić, Grand, Zvezde Granda, pevač, karijera
Od molera do zvezde… Ivan Kurtić

Intervju Ivan Kurtić pobednik „Pinkovih zvezda“

Pobednik prve sezone muzičkog šoua „Pinkove zvezde“ je Ivan Kurtić. Ovaj tridesetdvogodišnji Nišlija, smatraju mnogi, zasluženo je trijumfovao posle deset meseci borbe s velikim brojem kandidata.

On će od ružičaste televizije dobiti CD sa deset pesama, na kom će učestvovati i članovi žirija. Kako nam je Ivan otkrio, ovo je ispunjenje njegovog sna, a pre ovog takmičenja pokušao je u „Zvezdama Granda“, ali nije stigao do takmičenja.
– Čak tri puta sam se prijavljivao za „Zvezde Granda“, ali nijednom nisam prošao čak ni audiciju. Krivo mi je što „Grand“ nije prepoznao moj talenat. Kada bi me Saša Popović sad pozvao da dođem u njegovu produkciju, ne bih pristao. Nikada ne bih napustio Pink i Željka i Milicu Mitrović zbog „Granda“.

Ko ti je prvi čestitao pobedu?
– Ceca Ražnatović, ali i svi ostali članovi žirija i takmičari s kojima se družim privatno.
Da li bi sa Cecom snimio duet?
– Voleo bih da snimim duet sa Harisom Džinovićem jer mi je njegov stil pevanja najbliži. Pevao sam njegove pesme tokom takmičenja. Od Pinkovih zvezda želeo bih da zapevam s Milošem Radovanovićem. Nas dvojica imamo sličan stil.

Čiju karijeru bi voleo da imaš?
– Odrastao sam uz soul, hip-hop, r‘n‘b. Želeo bih da budem poput Šabana Bajramovića, takvu karijeru bih voleo da imam. Ma, biću ja drugi Šaban Bajramović.

Zašto te žena Aida nije podržala u finalu?
– Ona nije bila na finalu jer su naša deca Aleksa i Dijana mali. Aleksa ima pet, a Dijana samo tri godine. Njih troje su kod kuće pratili finale. Oni su mi velika podrška.

Da li je tačno da nisi završio srednju školu?
– Nemam školovan glas i samo se godinu dana bavim pevanjem. Nisam završio ni srednju školu. Imam samo kurs obezbeđenja. Radio sam kao čuvar magacina u Nemačkoj. Imao sam za normalan život dok sam radio te obične poslove. Bio sam i moler, i to osam godina. Nadam se da ću sada moći da živim od pevanja.

Da li ćeš se sada iz Niša preseliti u Beograd?
– Planiram da se preselim u Beograd s porodicom, hoću da mi deca idu ovde u školu. Takođe će mi biti naporno da stalno u Niša putujem zbog posla. Sve je lakše kad si u Beogradu.

Koji je tvoj porok? Da li je to alkohol, kao i kod većine pevača?
– Nemam poroke. Ne pijem alkohol, imam psorijazu, ako bih pio, samo bi mi se pogoršalo stanje.

Prijatelji
ADIL ME JE SAVETOVAO TOKOM TAKMIČENJA

Družiš se sa Adilom, da li bi voleo karijeru kao što je njegova?
– Adil i ja se često čujemo. Tokom takmičenja mi je davao savete, ali, iskreno, nisam siguran da bih voleo da imam karijeru kao što je njegova. Videćemo u kom će pravcu ići moja karijera. Voleo bih da imam nešto svoje gde ću ostaviti svoj pečat.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker