Takmičari

Ilija Davidović prvi takmičar u drugom krugu otpevao dobro (SNIMAK PESME)


Drugi krug takmičenja Pinkove zvezde je počeo i 220 mladih kandidata su potencijalni pobednici. Talentovani Ilija Davidović osvojio je glasom već na samom početku!

Petočlani žiri u sastavu kao i do sada: Miroslav Ilić, Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović i Bora Đorđević. Pravila u drugom krugu muzičkog takmičenja Pinkove zvezde ostaju ista; u ukupno 11 emisija takmičiće se kandidati sa po dve pesme – zabavnom i narodnom, a potom sledi baražni deo.

Prvi se u drugom krugu predstavio Ilija Davidović pesmom „Ovo je priča o nama“ Angela Dimova i ostavio sjajan utisak i interpretacijom i odabirom pesme, uprkos tome što ga Miroslav nije prepoznao. Ponovio je utisak iz prvog kruga te i večeras briljirao na sceni. „Kao i do sada, bilo je super. Pozitivan je, odlično je otpevao, zaslužena petica“, smatra Marina. U takmičarevoj biografiji piše da ima najveći strah od Harisa, a pevač mu je uputio reči ohrabrenja, napominjući da nije potrebno da ga se plaši. „Pa ja mogu samo da kažem Bravo majstore!“, uzviknula je Ceca, dok se Bora zabrinuo da se ne desi da na kraju svih 20 takmičara dobije #svihpet.

Drugi se put na sceni Ilija predstavio pesmom Zdravka Čolića „Noć mi se duguje“ i zadržao maksimalnih pet glasova, čime je ostvario direktan prolazak u treći krug.

Ilija Davidovic – Noc mi te duguje – 31.01.2015. Pinkove Zvezde

Ilija Davidovic – Ovo je prica o nama

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker