Pinkove Zvezde, Žiri Pinkove Zvezde

Haris Džinović podbada Miroslava Ilića zbog vanbračnog sina Devina


Od davnina netrpeljivost između članova žirija „Pinkovih zvezda“ datira iz vremena kad se kralj meraka družio s Mirjanom, ženom iz Njujorka koja tvrdi da sa Slavujem iz Mrčajevaca ima dete

Pinkove zvezde, Miroslav Ilić, Haris Džinović, b

Haris Džinović tokom celog takmičenja „Pinkove zvezde“ provocira svog kolegu Miroslava Ilića, a ni Slavuj iz Mrčajevaca mu ne ostaje dužan, već dosledno odgovara na svaku provokaciju.

Kurir otkriva da je pravi razlog netrpeljivosti ova dva člana žirija taj što se Džinović druži s Mirjanom Antonović iz Njujorka, koja tvrdi da sa Ilićem ima sina Devina (29).

Protivio se vezi

– Haris je dobar prijatelj s majkom Miroslavljevog vanbračnog sina. Posećivao ju je u Njujorku, iako nikad nije opravdavao njenu vezu sa Ilićem, jer je on još tada bio oženjen sadašnjom suprugom Gordanom. Džinović je Mirjanu veoma poštovao kao drugaricu i bilo mu je krivo da jedna takva žena bude u paralelnoj vezi s njegovim kolegom – otkriva naš izvor i dodaje da od tada datira tihi rat između dva folkera.

Naše navode potvrđuje i Mirjana iz Njujorka.
– Ne družim se s Harisom kao sa Brenom, ali smo dobri. Bio je kod mene u kući u Njujorku. Dobar je Haris. Morate njega pitati šta misli o priči s Miroslavom – kratko je rekla Antonovićka.

Kad smo pozvali Džinovića, on nije želeo da komentariše odnos svoje drugarice sa Ilićem.
– Poznajem Mirjanu još odavno. Ne bih komentarisao ničiju privatnost, to je nešto što ne treba žaliti. Možda neko ne želi nešto da kaže za medije jer se svašta spekuliše, a možda je sve to istina. Što se tiče Miroslava i mene, mi sada sarađujemo na fantastičan način. Ovaj šou nas je povezao i u boljim smo odnosima nego što smo inače bili. A odakle se stvoriše sva ta vanbračna deca? Malo-pomalo, pa se pojavi neko dete. Gde ih napraviše sve! (smeh)

Miroslav ćuti o tome

S druge strane, Miroslav i dalje ne komentariše ništa u vezi s navodnim vanbračnim sinom.
– Ne interesuje me ništa što ima veze s tom ženom. Neću ništa da komentarišem. Nemojte ništa da me pitate, nisam raspoložen jer sam izleteo iz kade da se javim na telefon – poručio je Miroslav.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker