Žiri Pinkove Zvezde

Bora Đorđević o Željku Joksimoviću – zamena je super! Foto Pinkove zvezde


Bora Đorđević zbog zdravstvenih problema, neće biti više član stručnog žirija u šou Pinkove zvezde, već će se na njegovom mestu pojaviti Željko Joksimović, za koga frontmen grupe „Riblja čorba“ smatra da će mu biti odlična zamena.

Rok pevač Bora Đorđević iz zdravstvenih razloga sprečen je da u narednom periodu nastavi sa snimanjem najpopularnijeg šou programa na TV Pink Pinkove zvezde, a na njegovo će mesto doći jedan od popularnih kantautora Željko Jokimović. „Željko i ja smo veliki prijatelji, on će biti moja adekvatna zamena. Oporavljam se i vrlo brzo ću se vratiti, a siguran sam da će Željko ispuniti očekivanja“, rekao je Bora za Kurir. Muzičar Željko Joksimović ističe da je u ovom trenutku najvažnije da frontmen „Riblje čorbe“ bude dobro.

„Bora je moj veliki prijatelj sa kojim sam podelio neke od najlepših trenutka u životu. Bio je i gost na mom koncertu u Skoplju ove godine, a to se ne zaboravlja. Pink je kuća sa kojom sarađujem od samog početka svoje karijere i drago mi je što mogu da pomognem da se šou nesmetano nastavi, jer bi to svako sa zadovoljstvom učinio. Članovi žirija su moji prijatelji koji odlično rade svoj posao i ostaje samo da zajedničkim snagama izaberemo najbolje, dok Bora ne ozdravi, a to će nadam se biti što pre“, izjavio je Joksimović.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker