Muzički Šou Takmičenje

Bajro Planjanin i Vanja Lakatoš idu dalje iz baraža! CEO SNIMAK BARAŽA


Početak drugog kruga muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde bio je više nego uzbudljiv. #svihpet dobilo je osam takmičara, a u baražu su dalje prošli Vanja Lakatoš i Bajro Planjanin.

Prva emisija drugog kruga popularnih Pinkovih zvezda omogućila je direktan prolazak u treći krug za osam talentovanih takmičara koji su ostvarili maksimalni broj poena (pet): Nevena Stojanović, Jelena Grbović, Renato Zahirović, Mlađen Tosović, Aleksandar Živanović, Slobodan Radanović, Marko Novović i Ilija Davidović. U baražu se njih 12 borilo za samo dva preostala mesta. Jednoglasnom odlukom strogog, ali pravičnog petočlanog žirija čija je predsednica večeras Ceca Ražnatović, iz baraža su se nakon acapella izvođenja dalje plasirali najstariji takmičar, 56-godišnji Bajro Planjanin i Vanja Lakatoš.


Navedenih deset takmičara prvi su kandidati koje ćemo ponovo gledati i slušati u trećem krugu, nakon još deset emisija iz drugog kruga. Naredna je već u subotu, 7. februara, a sve detalje i novitete vezane za popularno muzičko takmičenje u produkciji TV Pink, pratite na nasem sajtu…

Pinkove Zvezde – Emisija 22 – Baraž – 31. januar 2015. – Televizija Pink

Pinkove Zvezde – Emisija 22 – Baraž snimak – VIDEO SNIMAK CELOG BARAŽA

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

eXTReMe Tracker