U trećoj emisiji “Pinkovih zvezda” predstavilo se 20 novih kandidata a u narednu rundu su se plasirali Ivana Matušić, Aleksandra Veljković, Dražen Milošević, Dušan Mitić, Aleksandra Veljović, Kristina Veličanski, Tijana Avramović, Marija Mitić, Kenan Izberović i Teodora Gregović.

Petočlani žiri u kojem se nalaze Bora Đorđević, ovoga puta prerušen u Ivana Tasovca, Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Marina Tucaković, imao je prilično težak zadatak da izabere najbolje takmičare, a bilo je i nesuglasica među sudijama.

Foto: TV Pink

U narednu rundu su se direktno plasirali Ivana Matušić koja je pevala “Nisam ni metar od tebe” Dragane Mirković i “Čarobno jutro” Nine Badrić, Aleksandra Veljković koja je publiku osvojila energičnim nastupom i pesmama “A tebe nema” Zorice Brunclik i “Nađi me” benda “Oktobar 1864″, a žiri je na noge podigao Dražen Milošević koji je izveo Luisovu numeru “Ne kuni me, ne ruži me majko” i “Noć mi te duguje” Zdravka Čolića.

Foto: TV Pink

Sa “peticama” su dalje prošli i Dušan Mitić koji je izveo numere “Ovamo cigani” Predraga Živkovića Tozovca  i “Tebi je lako” sastava “Bijelo dugme”, Aleksandra Veljović koja je pevala “Ja znam” Zorice Brunclik i “Kuća za spas” benda “Neverne bebe” i Kristina Veličanski sa pesmama “Zlatnik” Tanje Savić i “Imendan” koju peva “Alegro bend”.

Foto: TV Pink

Posle napetog baraža, u žestokoj konkurenciji čak 11 kandidata, u sledeću fazu takmičenja su se plasirali Tijana Avramović, Marija Mitić, Kenan Izberović i Teodora Gregović.

Foto: TV PInk